2021-07-05 17:05:29• hírek • Kocsis Zoltán

El se hisszük, mely három magyar játékos került be a rémálomcsapatba.

A whoscored.com nevű, futballstatisztikákkal foglalkozó nemzetközi szakportál összeállította a jelenleg is zajló Európa-bajnokság legrosszabbul teljesítő játékosainak rémálomcsapatát.

A szerkesztők csak azokat vették figyelembe, akik legalább 100 percnyi időt töltöttek a pályán a kontinenstornán. A „kezdő tizenegyben” korábbi világbajnok és jelenlegi Bajnokok Ligája-győztes mellett három magyar játékos is helyet kapott. Hogy kik?

El sem hisszük, de a portál szerint a 6,02-es osztályzattal a legrosszabbul teljesítők közé tartozik a nemzetközi sajtó által több sztárcsapattal, többek között az Atletico Madriddal is összeboronált Szalai Attila (Fenerbahce) és társa a magyar védelem tengelyében, az egy hónappal ezelőtt az öt topliga játékosaiból ugyanezen oldal által összeállított álomcsapatba is bekerülő Willi Orbán. A Bundesliga-ezüstérmes Leipzig játékosa 6,07-es osztályzatot érdemelt ki. Tőle is kevesebbet, mindössze 6,04-es értékelést kapott a francia születésű Loic Nego (MOL Fehérvár).
 


Félreértés ne essék, ebbe a nem túl illusztris csapatba olyan játékosok is bekerültek, mint a világbajnok, a földkerekség legjobb kapusának is többször megválasztott német Manuel Neuer (Bayern München), a Chelsea-vel májusban Bajnokok Ligáját nyerő, szintén német Timo Werner, a 2018-as világbajnokság egyik felfedezettje, a horvátokkal a döntőig jutó, a Milanban alapember Ante Rebic vagy éppen a Liverpool walesi védője, Neco Williams.

Íme a whoscored.com rémálomcsapata:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: